De ce noi?

Sunt sute de oferte ieftine

1200dpi Promo&Print Solutions îți oferă calitate

Esti o fire energica, competitiva, pasionata de afacerea ta si vrei sa castigi respect pentru serviciile pe care le prestezi? Uite câte ai in comun cu noi. Respectul se câștigă prin ceea ce faci  și prin modul în care te prezinți în fața celorlalți.

Știai că prima impresie este la fel de importanta că poate fi și ultima? O carte de vizită, o broșură, ori o mapă de prezentare pot spune despre tine mai multe decat niste cuvinte? Noi am inteles asta in cei 10 ani de experienta în domeniul tipografiei și al obiectelor promotionale.

Trebuie sa tii cont de calitate atunci cand vine vorba de prezentarea ta. Asa cum porti un scump costum atunci când te întâlnești cu partenerii de afaceri la fel trebuie să fie și materialele tiparite sau obiectele promotionale dedicate afacerii tale; trebuie să te reprezinte si sa transmita calitate prin design .

Noi realizam personalizare pentru  obiecte promoționale si tiparim  materiale de prezentare de calitate care te vor recomanda diferit fata de ceilalti din piata.

Suntem speciali prin calitatea excepțională a serviciilor tipografice pe care le oferim , iata avantajele noastre :

  • Suntem rapizi in executia comenzilor tale
  • Oferim livrare gratuită la sediul tău
  • Tipar și hârtie de calitate excelentă
  • Avem echipa de graficieni si cu imaginație și talent. Tu trebuie doar să vrei să uimești, să ieși din anonimat, să ieși în față – de restul ne ocupăm noi.
  • Dispunem de mașini de tipărit de calitate

Succesul se află în detalii. De aceea, suntem perfecționiști, exigenți cu noi înșine. Noi avem aceeași atitudine față de clienții noștri – suntem flexibili, găsim soluții pentru provocari , fiindcă misiunea noastră este să facem clienților noștri viața mai ușoară într-un mediu de afaceri deseori epuizant.

Știm că orice ban contează în afaceri, așa că avem ofertele personalizate  în funcție de bugetul fiecărui client, dar fără să afectăm calitatea produselor. Este și prestigiul nostru în joc – suntem mult prea profesioniști ca să oferim produse de calitate slabă.

Dacă vrei să investești în imaginea ta, te felicităm. Este primul pas spre succesul pe care îl meriți. Te invităm să ne parcurgi productia de obiecte promotionale, contacteaza-ne si ne întâlnim pentru a face afaceri împreună.

Echipa noastra,

cropped-cropped-cropped-LOGO1.jpg