Obiecte Promotionale

Cadouri Personalizate Corporate

O singura sursa de servicii integrate pentru nevoile companiei tale.

Solicita catalogul sau trimite-ne o lista cu ce produse ai nevoie si iti facem oferta

Cani termice si de ceramica

Pixuri sute de modele

Sacose textile personalizate cu logo

Pungi de lux personalizate

Cutii de lux pentru obiecte premium

Obiecte Promotionale diverse tipuri

Cadouri Personalizate Corporate – un adevarat instrument care intregeste mixul de marketing.

O singura sursa. Posibilitati Nelimitate! Promo &Print Solutions furnizeaza servicii de incredere si calitate pentru orice fel de cadouri personalizate pornind de la productie pana la distributie . Cadourile Personalizate  sunt cele mai eficiente din punct de vedere financiar atunci cand vrei sa-ti promovezi afacerea si noi avem o gama larga de produse si idei dar suntem deschisi la orice sugestii din partea ta.

Obiectele promotionale sunt diferite in functie de valoarea lor, de ocazionalitate si de natura relatiei cu partenerii . Avem astfel cadouri tip ‘’pixuri personalizate’’ care se comanda in volume mari si se impart incoace si incolo pentru distributia rapida a brandului. Ar mai fi cadouri personalizate de o valoare medie si care intetioneaza sa comunice o relatie mai personala: Bloc notes sau Agende Personalizate. Nu in ultimul rand sunt cadourile personalizate de lux care de obicei se comanda in cantitati limitate deoarece au si o valoarea foarte mare si sunt destinate anumitor persoane cu functii inalte sau unor colaboratori foarte importanti pentru bunastarea companiei, ex: Cutie de cadou eleganta kraft manual cu Memory stick usb-uri din piele la interior. Vezi Pagina cu Memory stick-uri pentru mai multe produse.

Cutie catifea
Agenda-Coperta-Piele

Cadourile personalizate cu imaginea brandului tau pot aminti despre compania ta si pot chiar fi factor de decizie in favoarea ta la un anumit moment.

Branding corporate , cadouri de Craciun, evenimente sau conferinte – noi promitem calitate si seriozitate in furnizarea produselor, serviciilor de grafica si design tinand cont de bugetul tau bineinteles si eficientizand-l la maxim.

Ceea ce noi oferim este Garantarea Calitatii ! Daca cumva comanda finala nu este conform cerintelor tale noi ne angajam sa o refacem . Vizioneaza ce produse avem pe site si daca nu gasesti ceea ce doresti suna-ne si cere ajutorul nostru, noi vom cauta pentru tine !

 Te asteptam cu solicitari pentru orice tip de cadou personalizat iti doresti pentru clientii tai!

Echipa

logo 1200dpi promo&print solutions