Memory stick

Cauti cadouri utile si elegante? Comanda acum si primesti 15 % discount .

Analizand tendintele consumatorului din ultimii ani am observat un interes crescut pentru memory stik-urile folosite ca obiecte promotionale. Un Memory stick pot avea capacitate de la 64M la 32GB si de aceea reprezintaun instrument util pentru transferul de date, imagini sau alte fisiere.

Hertzkey

Stick usb din metal cu gravura logo

In functie de profilul business-ului tau poti opta pentru  stick-uri usb elegante sau basic din plastic/cauciuc, lemn,metal sau piele.

Iti prezentam gama noastra variata pentru stick-uri usb care se pot personaliza. Daca acum 10ani CD-urile si DVD-urile erau in topul utilizarii ca upgrade dupa clasica discheta de stocare acum iata ca stick usb-ul si-a castigat locul binemeritat.

Suna-ne pentru o oferta cu preturi de importator!

Memory stick din Lemn

stik-usb

Preferatul clientilor!

Extrem de folositor si de dimensiuni neglijabile, memory stick-ul din lemn  de bambus  este un cadou ideal pentru clientii tai corporate. Datorita faptului ca bambusul este un element natural stick-urile usb au culori si texturi variate care le diferentiaza. Avem clienti care solicita memory stick 16gb sau chiar de 32gb pentru cadouri personalizate.

Click aici pentru a vizualiza mai multe produse din gama

Memory stick din Metal

Cu cat au o capacitate de stocare mai mare cu atat mai utile vor fi pentru clientii tai si le vor pastra la indemana pentru situatii neprevazute. Click aici pentru a vizualiza mai multe produse din gama

usbporsche

USB Porsche cu gravura si cutie de prezentare

Stick usb-urile din metal se gasesc intr-o gama variata de modele si culori.

Daca organizezi un eveniment special sau pur si simplu doresti sa-ti asiguri o gama de produse cadou Corporate pentru vizite la clienti opteaza pentru Stick usb-urile personalizate din metal potrivite afacerii tale.

Memory stick personalizate din plastic colorat sau alb

memory-stick-guitar

Stick usb-urile din plastic sunt foarte colorate si formele de un design atragator care vor atrage atentia cu siguranta asupra afacerii tale pe care o promovezi.

Logo-ul va fi foarte bine evidentiat print tipar de calitate digital sau offset in functie de culorile si texturile alese.

Click aici pentru a vizualiza mai multe produse din gama

Memory stick personalizate din piele

Memory-Stick-USBPiele

Stick USB din piele cu inel de prindere si cutie pentru prezentare

Imaginea si prima impresie inseamna totul!

Un bun cunoscator al segmentului business stie ca pentru a face diferenta intre el si competitie trebuie investit in calitatea  materialelor de prezentare.

Pentru profesionisti avem gama de memory stick-uri din piele cu insertii metalice sofisticate. Click aici pentru a vizualiza mai multe produse din gama