Carti de vizita

Format Standard:dimensiunile standard sunt 90×50mm si 85 x55 mm.

cvcolage01

Suport Uzual si modele carti de vizita:

  • carton dublucretat mat sau lucios de 300 sau 350 gmp
  • plastifiere mata, lucioasa, texturata sau soft-touch
  • colturi rotunjite

Toata lumea stie cat de importanta este prima impresie iar cartile de vizita reprezinta identitatea noastra atunci cand interactionam cu persoane noi la evenimente sau intalniri de zi cu zi in scopul dezvoltarii afacerii de care ne ocupam.

Daca esti liber profesionist si ai propria afacere, architect, grafician, designer vestimentar sau prestator de servicii diverse atunci noi te putem consilia in alegerea modelului ( atipice, stantate) graficii si materialului potrivit (plastic, multistrat,cartoane speciale, transparente pe plexiglas) iar cartile de vizita sa reflecte personalitatea ta si a afacerii tale.

papion507

Atunci cand facem cunostinta cu un potential partener de business ii inmanam nu numai datele de contact, telefon, adresa e-mail ci imaginea noastra si a companiei pe care o reprezentam si atunci este foarte important design-ul unei carti de vizita reflectand atat personalitatea cat si brandul corporate .

Daca esti reprezentatul unei companii si exista guide line-uri clare care trebuie urmate noi iti stam la dispozitie cu sfaturi legate de materialul si textura cartii de vizita asigurandu-te ca vom respecta instructiunile de brand atunci cand tiparim cartile de vizita.

Produse similare la noi pe site

brosuri

Brosuri si Cataloage

mape-de-prezentare05

Mape de Prezentare