Stickere

Stickerul este un instrument simplu si util atunci cand vrei sa atragi atentia asupra  reclamei tale fie pe o masina, pe geamuri si lunete, pe usi de interior sau pe orice alt suport.

 Brandingul cu autocolant auto se practica atunci cand compania ta se ocupa cu finantari auto si servicii similare ( leasing operational sau inchirieri auto ).

Pentru ca flota companiei tale sa poata fi usor reperata in trafic se utilizeaza stickerele fie pe luneta sau pe laterale iar reclama se face prin cea mai banala metoda sporindu-ti sansele de a-ti dezvolta business-ul. Fie ca ai o flota sau o singura masina noi o putem brandui cu stickere pentru ca reclama sa circule in voie pe drumurile tarii fara alte cheltuieli.

Etichetele autocolante

 Sunt atat de eficiente atunci cand vrei sa tii evidenta coletelor de curierat pe tot parcursul traseului pana la destinatar. Putem sabla geamurile si le decoram cu autocolant dupa preferintele tale, putem colanta si laptopuri, pazii standuri de prezentare, cabine de lift , iso box-uri etc.

Autocolantele mai pot fi si in coala A4 pentru imprimat , textile, in sigiliu , role de etichete termice.Putem colanta pe orice suport de plastic folosit la receptia hotelurilor, meniuri de restaurant, si chiar magneti pentru reclame auto.

stickere

Autocolant in role

Tipărirea autocolantelor poate fi color (CMYK ) sau la negru (K ).

Suport:

  • autocolant hartie offset mat, lucios sau superlucios
  • autocolant poliester sau polipropilenă, opac (alb) sau transparent

Finisări  :

  • plastifiere mată / lucioasa / texturată/soft-touch
  • ștanțare sub diverse forme de contur
  • Stantarea stickerelor permite obținerea unui impact vizual mai mare și face posibilă aplicarea pe zone cu o formă atipică. Datele variabile pot fi printate digital pe etichete autocolante, pot fi tipărite autocolante al căror conţinut să difere de la unul la altu
stickerprovident

StickerProvident

stickerlays

Sticker Lays

Stickerele in role

 Se utilizeaza si pentru marcarea preturilor la raft de catre orice mic si mare intreprinzator.

Autocolantele mai pot fi si in coala A4 pentru imprimat , textile, in sigiliu , role de etichete termice.Putem colanta pe orice suport de plastic folosit la receptia hotelurilor, meniuri de restaurant, si chiar magneti pentru reclame auto

 Suna-ne pentru o oferta personalizata!

Produse similare la noi pe site:

cutiipersonalizate

Cutii personalizate